ROTOSERVICE
DESPRE NOI

Noi suntem aici pentru tine!

Societatea noastră a luat ființă datorită nevoii clienților pentru servicii de calitate postgaranție la produsele ROTO achiziționate.

În acest sens personalul nostru este instruit în permanență pentru a putea oferi servicii profesionale, asistență tehnică la standarde înalte și rezolvarea problemelor rapid și fiabil.

Echipa RotoService.ro este instruită în permanență pentru a asigura asistență tehnică la standarde înalte și rezolvarea problemelor rapid și fiabil. Compania s-a dezvoltat pentru a răspunde nevoii clienților de a beneficia de servicii de calitate la produsele ROTO achiziționate.

Căteva lucruri interesante!

Numerele vorbesc pentru noi!

0
Clienti
0
Ani de experienta
0
Proiecte

Rotoservice este o companie care dorește să schimbe standardele în domeniu.

Suntem specializați în domeniile întreținerii, reparațiilor și modernizării sistemelor standard și complexe de închidere ferestre și uși.

Gama noastră de servicii pentru toate fazele de utilizare a ferestrelor și ușilor  se adresează în egală măsură clienților privați și clienților de afaceri.

Servicii Rotoservice

Alegeți serviciile profesionale Rotoservice de întreținere și reparare a sistemelor Roto, oferind expertiză în renovări, întreținere a feroneriei pentru uși și ferestre.

  1. Roto NT/NX
  2. Roto Patio Fold
  3. Roto Patio Alversa
  4. Roto usi

Misiunea Rotoservice este un serviciu profesionist care :

– economisește costuri
– elimină rapid erorile și daunele
– păstrează valorile
– adaugă noi funcții și proprietăți