Rotoservice
Servicii Feronerie uși și ferestre

Ferestrele și ușile merită întotdeauna întreținute.

Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru întreținerea, service-ul și repararea feroneriei ușilor și ferestrelor, ați ajuns în locul potrivit!

Astăzi, ferestrele și ușile bune nu sunt doar economii de energie de primă clasă, ci sunt și sigure și confortabile. Întreținerea profesională este deja utilă pentru multe ferestre și uși pentru a le păstra viața pe termen lung. Acest lucru este rapid și foarte ieftin.

Nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să vă îmbunătățiți și să vă întrețineți feroneria ușilor și ferestrelor.

Roto NT/NX

Roto NT/NX

Ferestre oscilante/ oscilo-batante cu profile din lemn, PVC. Repararea si intretinerea feroneriei deteriorate sau uzate. Este foarte important ca reperele de feronerie deteriorate sau uzate sa fie inlocuite cu elemente originale pentru a asigura functionalitatea ferestrei si a nu deteriora si celelalte elemente de feronerie care compun fereastra.

Roto Patio Fold

Roto Patio Fold

Sisteme armonice-culisante pentru lemn si PVC. Usile armonice-culisante Patio sunt sisteme de feronerie complexe care necesita atentie sporita si o cunoastere in detaliu al componentelor si a modului de functionare pentru a putea remedia defectiunile aparute.

Roto Patio Alversa

Sisteme culisante in plan paralel si batant-culisante cu profile din lemn si PVC. Aceste sisteme foarte populare in ultimii ani in zona constructiilor rezidentiale au nevoie de inspectie tehnica periodica pentru a evita defectiuni ulterioare care pot deteriora sistemul iremediabil.

Roto usi

Roto usi

Serviciile noastre includ si repararea si intretinerea sistemelor complete de inchidere usi – broaste, cilindrii, balamale, sisteme de prag.